Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Η ΚΥΘΗΡΑΪΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΥ ΝΕΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, VIDEO)

Η Κυθηραϊκή Αδελφότητα Πειραιώς πραγματοποίησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την εκδήλωση που τείνει να γίνει θεσμός! Το Σάββατο 19/12  υποδέχθηκε και βράβευσε τους νεοεισαχθέντες Κυθηρίους φοιτητές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, δίνοντάς τους την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους αλλά και να δραστηριοποιηθούν όσοι το επιθυμούν στα Κυθηραϊκά σωματεία της Αττικής.
Για πρώτη φορά φέτος έγινε βράβευση και των Αντικυθηρίων νεοεισαχθέντων φοιτητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Αδελφότητας, εκπρόσωποι από τα μεγάλα Κυθηραϊκά Ιδρύματα και Σωματεία της Αττικής, εκπρόσωποι από τα Σωματεία των Αντικυθηρίων και πλήθος κόσμου.
Την βράβευση ακολούθησε δεξίωση στον χώρο της αδελφότητας. Τα έξοδα για το catering αλλά και τα αναμνηστικά δώρα ανέλαβε και κάλυψε ο μεγάλος χορηγός της βραδιάς κ. Δημήτρης Καλαϊτζάκης μέλος της Κυθηραϊκής Αδελφότητας και εν ενεργεία ταμίας στο Δ.Σ., ενώ τα βιβλία που δόθηκαν στους νέους φοιτητές ήταν μια προσφορά της Εταιρείας Κυθηραϊκών Μελετών.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά, καλή σταδιοδρομία στη ζωή τους και να είναι κοντά στα Κυθηραϊκά Σωματεία συνεχίζοντας το σπουδαίο έργο που επιτελούν.
Ακολουθούν χαρακτηριστικές φωτογραφίες και το video από την εκδήλωση:

Ένας πλούσιος μπουφές περίμενε τους καλεσμένους μετά τη βράβευση. Τα έξοδα κάλυψε ο χορηγός της βραδιάς κ. Δημήτρης Καλαϊτζάκης

Τα αναμνηστικά δώρα και τα βιβλία που δόθηκαν στους επιτυχόντες προσφορά του κ. Δημήτρη Καλαϊτζάκη και της Εταιρείας Κυθηραϊκών Μελετών
Ο Πρόεδρος της Κυθηραϊκής Αδελφότητας Πειραιώς (στο κέντρο) κ. Βρεττός Κυπριώτης καλησπερίζει τους παρευρισκομένους. (αριστερά) ο κ. Δημήτρης Καλαϊτζάκης και (δεξιά) ο κ. Νίκος Γλυτσός και ο κ. Δημήτρης Παρίσης










Ο Ιατρός Χειρουργός και Πρόεδρος του Τριφυλλείου Ιδρύματος Κυθηρίων κ. Μανώλης Καλοκαιρινός




Ο Πρόεδρος του Κυθηραϊκού Συνδέσμου Αθηνών κ. Γιώργος Καρύδης




Ο Καθηγητής Συνταγματολόγος και Πρόεδρος του Κ.Ι.Π.Α. κ. Γιώργος Κασιμάτης




Ο Καθηγητής και Πρόεδρος της Εταιρείας Κυθηραϊκών Μελετών κ. Νίκος Πετρόχειλος







Από αριστερά ο Εκδότης της εφημερίδας ''ΚΥΘΗΡΑΪΚΑ'' κ. Μανώλης Καλλίγερος, ο Πρόεδρος του Τριφυλλείου Ιδρύματος κ. Μανώλης Καλοκαιρινός, ο Πρόεδρος του Κ.Ι.Π.Α. κ. Γιώργος Κασιμάτης, ο Πρόεδρος του Κυθηραϊκού Συνδέσμου Αθηνών κ. Γιώργος Καρύδης, ο Πρόεδρος της Εταιρείας Κυθηραϊκών Μελετών κ. Νίκος Πετρόχειλος και ο κ. Νίκος Γλυτσός Γενικός Γραμματέας του Τριφυλλείου Ιδρύματος.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου των απανταχού Αντικυθηρίων ''Ο ΆΓΙΟΣ ΜΥΡΩΝ'' κ. Γιάννης Γλυτσός











Οι αναμνηστικές φωτογραφίες στο τέλος της εκδήλωσης με όλους μαζί τους επιτυχόντες 


To video της εκδήλωσης:


Ρεπορτάζ - επιμέλεια: Παναγιώτης Μπαχτής - TSIRIGO FM 105,6
Φωτογραφίες: Μαρία Πετροχείλου
Κάμερα - επιμέλεια: Παναγιώτης Μπαχτής
Video: TSIRIGOTV.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου