Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΙΑΚΟΦΤΙΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΝΕΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2016

Μαζί με τις θερμότερες ευχές του Συλλόγου μας πρός   όλους τους Κυθήριους, για ένα ευτυχισμένο, ειρηνικό και δημιουργικό 2016 παρουσιάζουμε και εφέτος την έκδοση ενός πρωτότυπου, λειτουργικού και υψηλής αισθητικής Ημερολογίου τοίχου.
Δεν θα  ήταν υπερβολή να λέγαμε ότι και αυτό  το ημερολόγιο έχει συλλεκτικά χαρακτηριστικά.
Περιλαμβάνει ως επί το πλείστον νέες πρωτότυπες φωτογραφίες, από το συλλεκτικό ιδιωτικό αρχείο του ταμία του Συλλόγου μας Μηνά    Αναστασόπουλου καθώς και της αντιπροέδρου μας κ.Μάρθας  Σταθάκη (ιδιοκτήτριας της Astarte sea villas) που επιμελήθηκε με άρτιο τρόπο όπως κάθε χρόνο, την έκδοση του ημερολογίου του 2016. Υψηλή αισθητική και ποιότητα, τα χαρακτηριστικά που προσέδωσε στο ημερολόγιο  μας. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ και τους δύο. Τέλος ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον  εκλεκτό συμπολίτη μας  Παναγιώτη Γιαννιώτη  που διαθέτει πλέον ανανεωμένη συλλογή  εκλεκτών  φωτογραφιών… απο ψηλά και μας… δάνεισε την εκπληκτική  εικόνα του εξωφύλλου.
Το αρχικό κόστος έκδοσης καλύφθηκε από χορηγία των επιχειρήσεων του Διακοφτίου  ΚΑΦΕ  ΜΗΝΑΣ και ΤΑΒΕΡΝΑ  ΜΑΝΩΛΗΣ, τους  οποίους ομοίως ευχαριστούμε θερμά. Για τη προμήθεια του ημερολογίου, το οποίο διατίθεται σε συμβολική τιμή, για την ενίσχυση του Συλλόγου μας,  μπορείτε να καλείτε στο τηλ.6977005024 και  6936485154.


Πηγή: Νώντας Σταμάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου