Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ - ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10/2 ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Μπλόκου Αγροτών Σπάρτης στο facebook, στη χθεσινή συνεδρίαση αποφασίστηκε το κλείσιμο της γέφυρας του Ευρώτα την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου από τις 18:00 μέχρι τις 20:00.
Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, σε συνεργασία με τον Αγροτικό Σύλλογο «Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ», είναι προγραμματισμένο το κλείσιμο της εφορίας.

Η ανακοίνωση των αγροτών αναφέρει τα εξής:
«Στη χθεσινή συνεδρίαση της συντονιστικής επιτροπής παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι από τον Αγροτικό Σύλλογο Ευρώτα επίσης ήρθαμε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αγροτικό Σύλλογο Αν. Μάνης αποφασίστηκαν από κοινού αγώνας και συντονισμός για την άνοδο στην Αθήνα τη Παρασκευή. Ειδικότερα σήμερα Τρίτη 9/2 θα μεταβούν Διμελής επιτροπή από το κάθε μπλόκο στην Κόρινθο όπου θα γίνει Παμπελοποννησιακη Συνεδρίαση των μπλόκων για την μετάβαση στην Αθήνα καθώς και άλλων συντονισμένων ενεργειών. Στη Λακωνία τη Τετάρτη 10/2 θα κλείσουμε από κοινού και σε συνεργασία με τον Αγροτικό Σύλλογο " Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ " την εφορία. Το μπλόκο μας για σήμερα Τρίτη 9/2 θα κλείσει 18:00 με 20:00 τη γέφυρα του Ευρώτα.»

Πηγή: apela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου