Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Η ΈΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ

Βήμα προόδου στην σύσφιξη των δεσμών μεταξύ των επτανησίων, αποτέλεσε η γενική συνέλευση της Ενώσεως Επτανησίων Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στα Κύθηρα το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016.
Στα Κύθηρα βρέθηκε το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, επταμελής αντιπροσωπεία της Ενώσεως Επτανησίων Ελλάδος πραγματοποιώντας για πρώτη φορά, εκτός Αθηνών από την ίδρυση της, την ετήσια γενική συνέλευση, στον Κυθηραϊκό Σύνδεσμο στη Χώρα. Κατά τη διάρκεια τη συνέλευσης υπήρξε και ζωντανή σύνδεση μέσω skype με μέλη στην Κεφαλλονιά και τη Λευκάδα.
Στη συνέλευση έγινε ο απολογισμός  των πεπραγμένων του 2015, συζητήθηκαν εκτενώς προτάσεις για το 2016 ενώ παράλληλα έγινε ενημέρωση στους παρευρισκομένους για το Διεθνές Φεστιβάλ ψηφιακού Κινηματογράφου και την Ιόνιο Βιβλιοθήκη.
Το πρωί του Σαββάτου 26/3 η αντιπροσωπεία της Ενώσεως συναντήθηκε στο Δημαρχείο Κυθήρων με το Δήμαρχο κ. Χαρχαλάκη έχοντας μια εποικοδομητική συζήτηση σε πολιτιστικά θέματα. Μάλιστα κατά την συνάντησή τους αυτή συζητήθηκε η προοπτική πραγματοποίησης συναυλίας από την ορχήστρα και την μαντολινάτα της Ενώσεως, ανήμερα της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας 24 Σεμπτεμβρίου στα Κύθηρα.
Στην ξενάγηση και την πρώτη γνωριμία με το νησί των Κυθήρων των μελών από τα άλλα νησιά των Επτανήσων βοήθησαν ο κ. Γιώργος Κασιμάτης (Δρυμωνιάτης) και η κα. Ελένη Χάρου.
















Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Μπαχτής - TSIRIGO FM 105,6
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Μπαχτής - TSIRIGO FM 105,6
Φωτογραφίες: Στράτος Χαρχαλάκης (facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου