Τρίτη 12 Απριλίου 2016

ΈΝΩΣΗ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΙΩΝ ''Ο ΆΓΙΟΣ ΜΥΡΩΝ'' - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 12.4.2016

Με μεγάλη επιτυχία η Ένωση μας πραγματοποίησε την ετήσια χοροεσπερίδα της στο μουσικό κέντρο των συμπατριωτών μας Ανδρόνικου Διονυσίου και Κατσανεβάκη Δέσποινας  «Ο ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ» στο Ρέντη την Κυριακή 3/4/2016. 
Παραυρέθηκε μεγάλος αριθμός συμπατριωτών μας  μεταξύ των οποίων ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κος Παναγιώτης Χατζηπέρος  και ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης κος Ιωάννης Γλυτσός όπως επίσης και αρκετοί φίλοι της Ένωσης μεταξύ των οποίων ο αρχαιολόγος κος Άρης Τσαραβόπουλος. Επίσης είχαμε την τιμή να παρευρεθούν ο βουλευτής Α΄Πειραιά & Νήσων  της Ν.Δ κος Κατσαφάδος Κωνσταντίνος, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Μεταξά Ειρήνη, ο Αντιδήμαρχος Κυθήρων κος Αγγελιουδάκης Ματθαίος,ο πρώην βουλευτής κος Δημήτρης Καρύδης και οι πολιτευτές κα Ζωή Ρούσσου και Ιωάννης Σωτήρχος. Στην εκδήλωση παραυρέθηκαν εκπρόσωποι τοπικών σωματείων ,ο πρόεδρος της Κυθηραικής Αδελφότητας κος Βρεττός Κυπριώτης με μέλη αυτής,ο Αντιπρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ  κος Γιάννης Παπαδάκης,ο πρόεδρος και γραμματέας του συλλόγου Κρητών λαικών αγορών κος Μανώλης Μιχαλάκης και Γιάννης Χαραλαμπάκης και ο Αντιπρόεδρος και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του σωματείου Α.Ο.Φ Πορφύρας κ.κ Ι.Βασιλείου και Στ.Τσιριγωτάκης με μέλη του σωματείου,και ο κος Κρητικός Δ.από την εφημερίδα Κοινωνική.
Ο πρόεδρος της Ένωσης κος Κωνσταντίνου Γεώργιος στην αρχή απηύθηνε σύντομο χαιρετισμό και στην συνέχεια μας διασκέδασε το συγκρότημα του κέντρου αποτελούμενο από τους Παναγιώτη και Μανώλη Στάθη και Έυη Πλέσσα καθώς και το κρητικό συγκρότημα με τον Μανώλη Πετράκη στην λύρα και Γιώργο Ανδρεαδάκη στο λαούτο .

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπατριώτες και φίλους μας για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση και στην ενίσχυση του συλλόγου καθώς επίσης και την διεύθυνση του κέντρου και το προσωπικό για την άψογη εξυπηρέτηση και πλούσιο μενού που μας παρείχαν.







Πηγή: Ένωση Απανταχού Αντικυθηρίων ''Ο ΆΓΙΟΣ ΜΥΡΩΝ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου