Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 6.4.2016

Ξεκίνησε η συνεργασία του Δήμου Κυθήρων με το κανάλι ΟΤΕ History μετά από σχετική πρωτοβουλία και ενέργειες του Δημάρχου κ. Χαρχαλάκη. Το συγκεκριμένο κανάλι, που εντάσσεται στην ψηφιακή πλατφόρμα του ΟΤΕ TV και έχει εξαιρετικά υψηλή τηλεθέαση, άρχισε ήδη να προβάλει το βίντεο του Δήμου μας και θα συνεχίσει για τους επόμενους 12 μήνες χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση του Δήμου. Το βίντεο προβάλει το νησί μας με τρόπο εξαιρετικό και σύγχρονο, με εναέριες λήψεις και μοντέρνα άποψη.
Δημιουργός του είναι ο υπάλληλος του Δήμου και υπεύθυνος τουριστικής προβολής κ. Παναγιώτης Γιαννιώτης ο οποίος το παραχώρησε δωρεάν στο Δήμο Κυθήρων προκειμένου να το χρησιμοποιήσει για την τουριστική του προβολή.
Η μουσική του επένδυση, (Soundscape), είναι του γνωστού μουσικοσυνθέτη κ. Άρη Παυλή, ο οποίος έχει καταγωγή από τα Κύθηρα και είναι μέλος του γνωστού συγκροτήματος ΝΑΜΑ, (www.namamusic.gr). Ο κ. Παυλής παραχώρησε στο Δήμο Κυθήρων δωρεάν τη χρήση του εν λόγω μουσικού κομματιού για το βίντεο αυτό και τον ευχαριστούμε θερμά.
Μπορείτε να το δείτε εδώ: www.youtube.com/watch?v=je1Uo-ym_PY&feature=youtu.be
Το βίντεο του Δήμου Κυθήρων προβάλλεται μεταξύ άλλων και στο επίσημο site του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα στο facebook,έχοντας αποσπάσει δεκάδες χιλιάδες προβολές και εκατοντάδες κοινοποιήσεις(www.facebook.com/EPHellas/videos/1008206732572015).


Πηγή: kythira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου