Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ''ΚΑΛΑΜΙ'' 17/7 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η βλακεία είναι ανίκητη. Πριν λίγο ενημερώθηκα ότι έγινε μία φρικτή δολιοφθορά στη σκάλα που πριν λίγο καιρό τοποθέτησε ή Εγχώριος Περιουσία στο Καλάμι. Η σκάλα ήταν πολυετής απαίτηση της τοπικής κοινωνίας αλλά και των αρχών που κάθε χρόνο καλούνταν να συνδράμουν σε περιστατικά τραυματισμών.
Η αισχρότητα αυτή ΔΕΝ θα επικρατήσει γιατί δεν θα το επιτρέψουμε. Ο δημόσιος διάλογος με επιχειρήματα είναι θεμιτός. Οι ύπουλες δολιοφθορές δημόσιας περιουσίας όμως είναι αλητεία και οι ένοχοι θα τιμωρηθούν παραδειγματικά. Πότε δεν θα επιτρέψουμε τη δικαιολόγηση τέτοιων απαράδεκτων ενεργειών. Σε συνεργασία με την Εγχώρια Περιουσία κινήσαμε ήδη την ποινική διαδικασία. Ντροπή σε όσους νομίζουν ότι αυτό είναι πράξη μαγκιάς.
Φωτογραφία της σκάλας που οδηγούσε στην παραλία Καλάμι στον Μυλοπόταμο έπειτα από την δολιοφθορά Κυριακή 17 Ιουλίου 2016. Στους κόκκινους κύκλους βλέπετε τη σκάλα σε κομμάτια και τις βάσεις στις οποίες ακουμπούσε.
Φωτογραφία της σκάλας που οδηγούσε στην παραλία Καλάμι στον Μυλοπόταμο πριν την δολιοφθορά, μόλις είχε εγκατασταθεί 9 Ιουλίου 2016


Πηγή: Στράτος Χαρχαλάκης (facebook)
Φωτογραφία: Βαλέριος Καλοκαιρινός - PhotoCerigo
Φωτογραφία: Καλλιόπη Καρύδη
Φωτογραφία: Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων - Αντικυθήρων
Επιμέλεια δημοσίευσης: Παναγιώτης Μπαχτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου