Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΑΛΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ 2016 ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΪΠΕΙ

Με το σύνθημα «Be Strong, Be Friends» «Ήμαστε Δυνατοί, Ήμαστε Φίλοι» αναχωρεί την Κυριακή για τη Νέα Ταϊπέι η αποστολή του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Σκάλας που θα εκπροσωπήσει τον Δήμο Ευρώτα στους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες 2016. 
Τα μέλη της αποστολής ταξιδεύουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να γνωρίσουν τη μακρινή χώρα Ταϊβάν αλλά και να έρθουν σε επαφή με όλους όσους βρεθούν εκεί προκειμένου να μεταλαμπαδεύσουν το μήνυμα της συμφιλίωσης και της ειρήνης μεταξύ των λαών. 
Ο προπονητής και συντονιστής της αποστολής που θα ταξιδέψει στη Νέα Ταϊπέι ανέφερε τα εξής λίγο πριν την αναχώρηση: «Με μεγάλη χαρά δέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Ευρώτα Λακωνίας, κ. Ιωάννη Γρυπιώτη, να συστήσω και να συντονίσω την ομάδα, που θα εκπροσωπήσει τον Δήμο Ευρώτα στους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες, οι οποίοι θα λάβουν χώρα στη Νέα Ταϊπέι της Ταϊβάν, από την 11η Ιουλίου έως την 15η Ιουλίου 2016. Τα τελευταία περίπου 10 χρόνια ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Σκάλας διαθέτει ακαδημίες στίβου με στόχο την άθληση των παιδιών, την εκγύμνασή τους και την εν γένει ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό. Μέσα σε αυτές τις ακαδημίες έχουν γαλουχηθεί αθλητές οι οποίοι έχουν εκπροσωπήσει το Σύλλογό μας σε πανελλήνιο, πανευρωπαϊκό, αλλά και παγκόσμιο επίπεδο. Ωστόσο, αυτή είναι η πρώτη φορά που λαμβάνουμε μέρους σε μία τόσο σημαντική διοργάνωση με παγκόσμια απήχηση. Εύχομαι από καρδιάς σε όλους μου τους αθλητές οι οποίοι κατέκτησαν τη συμμετοχή τους με σκληρή δουλειά, να απολαύσουν αυτή την παγκόσμια γιορτή του αθλητισμού, να επιστρέψουν με πλούσιες εμπειρίες και να μεταδώσουν το μήνυμα της ειρήνης και της αρμονικής συνύπαρξης».
Την αποστολή, βεβαίως, συνοδεύουν οι ευχές του Δημάρχου Ευρώτα κ. Ιωάννη Γρυπιώτη και όλου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ευρώτα.



ΜΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:
ΑΘΛΗΤΕΣ

ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
             ΑΛΜΑ ΣΕ ΜΗΚΟΣ
ΦΙΦΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
                           ΔΡΟΜΟΣ 100μ
ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΥ ΧΡΥΣΑ
                   ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ
ΓΡΥΠΙΩΤΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ
                  ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ
ΜΠΑΤΣΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
           ΔΡΟΜΟΣ 100μ- ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ 4Χ100μ
ΚΟΥΡΛΑ ΣΟΦΙΑ
                              ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ 4Χ100μ
ΣΑΡΡΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ
                         ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ 4Χ100μ
ΠΑΝΤΟΥΡΑΡΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
        ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ 4Χ100μ


ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: ΒΛΑΧΑΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΗΜΟΥ: ΜΕΝΕΓΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
: ΒΕΡΓΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

Πηγή: evrotas.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου