Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ Δ.Κ. ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ 13.8.2016

Συνεδρίασε το Συμβούλιο της Δ.Κ. Αντικυθήρων το απόγευμα του Σαββάτου 13/8 υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας κ. Ανδρέα Χαρχαλάκη. Στη συνεδρίαση παρέστη και ο Δήμαρχος Κυθήρων κ. Ευστράτιος Χαρχαλάκης, ο οποίος ενημέρωσε τους συμβούλους και τους παριστάμενους δημότες για την πορεία υλοποίησης των έργων που πραγματοποιούνται ή έχουν δημοπρατηθεί για τα Αντικύθηρα. Παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νέα προκήρυξη των αγόνων ακτοπλοϊκών γραμμών ενώ δήλωσε ότι μετά από χρόνια αναμονής παρουσιάστηκε σημαντικό ενδιαφέρον για την κάλυψη των 2 θέσεων αγροτικού ιατρού στα Αντικύθηρα. 
Το Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα τον κατάλογο των έργων που θα προταθούν στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου για τον προϋπολογισμό του 2017 και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μέχρι σήμερα πορεία υλοποίησης του τρέχοντος προϋπολογισμού.
Στη συνεδρίαση παρέστη και ο Πρόεδρος της Ενώσεως των Απανταχού Αντικυθηρίων «Ο Άγιος Μύρων» κ. Γεώργιος Κωνσταντίνου με τους συνεργάτες του και έγινε μια γόνιμη συζήτηση πάνω σε κοινού ενδιαφέροντος ζητήματα. 
Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης ο Δήμαρχος με τα μέλη του Συμβουλίου επισκέφθηκαν την έκθεση αγιογραφίας και κεραμικής της Σοφίας Πολίτου που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο ιστορικό παλαιό καφενείο του «Πλουμίδη» και εντάσσεται το πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου για το 2016 με τίτλο «Ταξίδι στα Κύθηρα».

Πηγή: kythira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου