Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

ΤΟΠΙΚΟΙ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΛΙΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ Λ/Χ ΓΥΘΕΙΟΥ


Σας γνωρίζουμε ότι στην περιοχή δικαιοδοσίας της Λιμενικής Αρχής Γυθείου υφίστανται οι κάτωθι τοπικοί περιορισμοί:
α. Απαγορεύεται η αλιεία με συρόμενα εργαλεία, η οστρακαλιεία, η σπογγαλιεία και η αλιεία με ψαροντούφεκο στην παραλία της Πλύτρας, στην παράκτια περιοχή Βαλτακίου Τρινάσου και στην ακτογραμμή του ορμίσκου της Μαυρομαντηλούς.
β. Απαγορεύεται η αλιεία με μηχανότρατα σε ακτίνα τριών ναυτικών μιλίων από τις εκβολές του ποταμού Ευρώτα καθώς και σε απόσταση μικρότερη των δύο ναυτικών μιλίων από τις ακτές στο εσωτερικό τμήμα του Λακωνικού κόλπου, από το Ακρωτήρι Παγανέας μέχρι τον Φάρο Όρμου Ξυλί, κατά τους μήνες Απρίλιο μέχρι και Οκτώβριο κάθε έτους.
γ. Απαγορεύεται γενικώς η αλιεία στη θαλάσσια περιοχή που περικλείεται εσωτερικά της νοητής γραμμής μεταξύ του Φάρου της νήσου Κρανάης και της βορειοανατολικής (ΒΑ) γωνίας του Δημοτικού γηπέδου Γυθείου.
δ. Απαγορεύεται γενικώς η αλιεία σε απόσταση εντός και μισού (0,5) ναυτικού μιλίου περιμετρικά των όρμων Ελιάς Λακωνικού Κόλπου και Αϊ Γιαννάκη Λακωνικού Κόλπου.
ε. Απαγορεύεται γενικώς η αλιεία και η αγκυροβολία κάθε είδους σκάφους σε παραλίες - χώρους λήψης θαλασσίου λουτρού κατά τη θερινή περίοδο (από 1η Ιουνίου έως και την 30η Σεπτεμβρίου) και εντός του διαύλου κίνησης των ναυταθλητικών σκαφών του Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας.

ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΓΥΘΕΙΟΥ


Πηγή: apela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου