Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ''ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ'' ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Το 2ο Δημοτικό Φεστιβάλ Κυθήρων "Ταξίδι στα Κύθηρα" ολοκληρώθηκε! Πάμε φουλ για το 3ο !!!
Καθώς μπήκαμε ήδη στους χαλαρούς ρυθμούς του χειμώνα που τόσο είχαμε ανάγκη μετά την πίεση του καλοκαιριού, νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια όλους όσοι βοήθησαν και συνέβαλαν με κάθε τρόπο στην πραγματοποίηση και υλοποίηση του 2ου Δημοτικού Φεστιβάλ Κυθήρων 2016 "Ταξίδι στα Κύθηρα". Πέρσι ήταν η πρώτη χρονιά που προσπαθήσαμε να υλοποιήσουμε ένα τέτοιας έκτασης πολιτιστικό θεσμό και φέτος νομίζω ότι ήδη το "Ταξίδι στα Κύθηρα" κέρδισε την αγάπη των κατοίκων και των επισκεπτών. Με σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις που κύριο στοιχείο τους είχαν την ποιότητα, ο Δήμος μας προσπάθησε να μεταδώσει τα νοήματα του πολιτισμού, των γραμμάτων και των τεχνών, που είναι και τα μόνα που μπορούν να μας βγάλουν από την κρίση που βιώνουμε.
Ο Δήμος μας δαπάνησε σημαντικά ποσά από τον προϋπολογισμό του για τις εκδηλώσεις αυτές, ενώ εξίσου σημαντική ήταν και η χορηγική βοήθεια της Περιφέρειας Αττικής, του πλοίου ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ, της Εγχωρίου Περιουσίας και των Κυθηρίων της Αυστραλίας, αλλά και η εθελοντική συνεργασία συλλόγων, φορέων και πολιτών για την άρτια διοργάνωση όλων των εκδηλώσεων. Επίσης άξιοι επαίνων είναι οι καλλιτέχνες και άνθρωποι του κυθηραϊκού πολιτισμού, που πάντα θα στηρίζουμε στην προσπάθειά τους να προβάλουν το νησί μας και την τέχνη τους. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά!
Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους αγαπητούς μας συνεργάτες όλων των τοπικών μέσων ενημέρωσης (διαδικτυακών, εντύπων, ηλεκτρονικών κ.λπ.) και όλους όσοι προέβαλαν τις εκδηλώσεις μας με κάθε μέσο και τρόπο. Ευχαριστώ επίσης τους υπαλλήλους του Δήμου και τους συνεργάτες μου που πολλές φορές εργάστηκαν εκτός ωραρίου και πέραν των καθηκόντων τους για την επιτυχία των εκδηλώσεών μας. Ελπίζω να μην τους κούρασα υπερβολικά!
Τέλος θερμές ευχαριστίες στους κατοίκους, επισκέπτες και αποδήμους μας, που στήριξαν τις εκδηλώσεις μας και πιστεύουμε ότι χάρηκαν που ο Δήμος και το νησί μας ενεργούν με βάση την πολιτιστική εξωστρέφεια που δημιουργεί τεράστια υπεραξία στον τόπο μας.
Το 3ο Δημοτικό μας Φεστιβάλ "Ταξίδι στα Κύθηρα 2017" ήδη σχεδιάζεται! Πάσα πρόταση δεκτή!



Πηγή: Στράτος Χαρχαλάκης (facebook)
Φωτογραφίες: Βαλέριος Καλοκαιρινός, Ρενάτα Πανταζίδου - PhotoCerigo
Φωτογραφίες: Ειρήνη Βενέρη Τραβασάρου
Επιμέλεια δημοσίευσης - κολάζ φωτογραφιών: Παναγιώτης Μπαχτής - TSIRIGO FM 105.6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου