Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΠΙΚΩΝ Μ.Μ.Ε. ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ & Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ''ΑΣΤΡΟΛΑΒΟ'' 25/1

Σε πολύ καλό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση ενημέρωσης κι ανταλλαγής απόψεων μεταξύ του Προέδρου της Ένωσης Απανταχού Αντικύθηρίων κ.Γίωργου Κωνσταντίνου και του Αντιπροέδρου της Ένωσης κ.Διονύση Ανδρόνικου, που είχαν και την πρωτοβουλία, με εκπροσώπους τοπικών Μ.Μ.Ε. των Κυθήρων της Κρήτης και του Πειραιά, την Τετάρτη 25/1 στην φιλόξενη αίθουσα του κέντρου ''ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ'', στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη.
Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο εκδότης της εφημερίδας ''ΚΥΘΗΡΑΙΚΑ'' κ. Μανώλης Καλλίγερος, ο κ.Γιώργος Βαρβέρης ιδρυτής και η κα. Χριστίνα Βαρβέρη εκδότρια της εφημερίδας ''ΚΡΗΤΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ'', ο αρχισυντάκτης κ. Γιάννης Κανατσέλης της εφημερίδας ''Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ'', ο ρεπόρτερ της εφημερίδας ''Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ'' κ. Δημήτρης Κρητικός και ο ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού ''TSIRIGO FM'' κ.Παναγιώτης Μπαχτής.
Με την κίνησή τους αυτή ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης έδειξαν την θέληση τους για την δημιουργία μιας καλύτερης επικοινωνίας και συνεργασίας με τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά και την στροφή στην εξωστρέφεια που θέλουν για την Ένωση, αναδεικνύοντας το έργο και τις δράσεις που γίνονται.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, παρατέθηκε γεύμα στους καλεσμένους, μια προσφορά του κ. Διονύση Ανδρόνικου ιδιοκτήτη του κέντρου ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ, τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ για την άψογη φιλοξενία.
(από αριστερά) ο κ.Γιάννης Κανατσέλης, η κα.Χριστίνα Βαρβέρη, ο κ.Μανώλης Καλλίγερος, ο κ.Γίωργος Κωνσταντίνου, ο κ.Διονύσης Ανδρόνικος, κ.Γιώργος Βαρβέρης, ο κ.Παναγιώτης Μπαχτής και ο κ. Δημήτρης Κρητικός
Κείμενο - επιμέλεια δημοσίευσης: Παναγιώτης Μπαχτής
Φωτογραφία: Μαρία Πετροχείλου - TSIRIGO FM 105,6
Πηγή: TSIRIGO FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου