Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

''ΠΑΡΑΜΥΘΙ Ν'ΑΡΧΙΝΙΣΕΙ!'' ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ - ΠΕΜΠΤΗ 23.3.2017

Η Λέσχη Ανάγνωσης του Δήμου Μονεμβασίας καλεί μικρούς και μεγάλους την Πέμπτη 23 Μαρτίου και ώρα 5:00 μ.μ. σε ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο του παραμυθιού, συντροφιά με τον Δημήτριο Αβούρη, αφηγητή και συγγραφέα.
Μετά την αφήγηση παραμυθιών, στις 6:00 μ.μ., θα ακολουθήσει επιμορφωτική ημερίδα για εκπαιδευτικούς αλλά και όσους άλλους ενδιαφέρονται, με θέμα: «Η Αφήγηση και η Γραφή Παραμυθιών ως δημιουργικό εκπαιδευτικό εργαλείο στο Νηπιαγωγείο, στο Δημοτικό, στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο» με κεντρικό εισηγητή τον Δημήτριο Αβούρη. Δεύτερη εισηγήτρια η Αναστασία Κονιδιτσιώτη, Ψυχολόγος, Ειδική Παιδαγωγός (MSc στην Ειδική Αγωγή) και Ιδρυτικό Μέλος της Ακαδημίας Ποίησης και Παραμυθιού και θέμα της «Η λειτουργία του παραμυθιού στον ψυχισμό του ατόμου». Στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης της Ημερίδας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στους Μολάους, στην Αίθουσα Θεάτρου "Χρήστος Καρυτσιώτης"

Διοργανωτές:
Λέσχη Ανάγνωσης Δήμου Μονεμβασίας και Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Δ.Ε. Πελοποννήσου, τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας και την Ακαδημία Ποίησης και Παραμυθιού


Πηγή: Μπέτυ Κολλιάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου