Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

«ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΟΙΩΝ

Στην χρυσή κατηγορία ελαιόλαδων με υψηλή περιεκτικότητα πολυφαινολών  το ελαιόλαδο που παρήχθη για το ελαιοκομικό έτος 2016-2017 από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Αγίου Νικολάου Βοιών «Ο Μαλέας».Στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής των Ελλήνων πραγματοποιήθηκε στις 11 Μαΐου 2017 η εκδήλωση για την απονομή των OLYMPIA AWARDS HEALTH & NUTRITION 2017.
Στην επιτυχημένη εκδήλωση ακούστηκαν ενδιαφέρουσες εισηγήσεις σχετικές με την υγειοπροστασία που παρέχουν τα ελαιόλαδα και συγκεκριμένα όσα εξ' αυτών είναι πλούσια σε πολυφαινόλες.
Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν οι:
Καθηγητής κ. Προκόπης Μαγιάτης, Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Περικλής Μαντάς, Συντονιστής του Διακρατικού έργου ARISTOIL Δρ Νίκος Κρημνιανιώτης, Καθηγήτρια του ΑΠΘ κα Μάγδα Τσολάκη, Καθηγητής του Πανεπ. DAVIS της Καλιφόρνιας κ. Dan Flynn, Ερευνήτρια του Παν. Αθηνών Δρ. Ελένη Μέλλιου, Καθηγητής του Northeastern University Διομήδης Λογοθέτης και Καθηγητής του Harvard University Στέφανος Καλές.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κος Κόκκαλης, ο Βουλευτής κος Κασαπίδης, ο Πρέσβης του Κατάρ και εκπρόσωπος από την Πρεσβεία της Κύπρου.
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Αγίου Νικολάου Βοιών «Ο Μαλέας» , πήρε το  βραβείο GOLD STANDARD OF EXCELLENCE for High Phenolic Extra Virgin Olive Oil.
Το βραβείο παρέλαβε ο εκπρόσωπος του Αγροτικού Συνεταιρισμού κ. Ιωάννης Δελακοβίας.



Πηγή: agiosnikolaos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου