Τρίτη 2 Μαΐου 2017

ΝΕΕΣ ΔΩΡΕΕΣ ΚΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ & ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ KYTHERIAN ASSOCIATION OF AUSTRALIA

Στο πλαίσιο της διαρκούς συνεργασίας του Δήμου μας με τους ομογενείς της Αυστραλίας, επιτεύχθηκε η έγκριση μιας σημαντικής δωρεάς προς τον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη, ύστερα από αίτημα της Δημοτικής Αρχής προς το Kytherian Association of Australia. Συγκεκριμένα οι ομογενείς μας, κάλυψαν όλες τις δαπάνες αγοράς νέων ηλεκτρικών συσκευών στον Παιδικό Σταθμό και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη, καθώς και μεγάλης ποσότητας ειδών εκπαιδευτικών προγραμμάτων (αναλώσιμα, βιβλία, παιδικές ταινίες, επιτραπέζια παιχνίδια και λοιπός εξοπλισμός). Παράλληλα εντός των ημερών θα καλυφθεί και η δαπάνη αγοράς ενός νέου προβολέα (Projector). 
Το συνολικό κόστος των ειδών που δωρήθηκαν υπερβαίνει τις 8.000€ και η διαχείρισή του έγινε απευθείας από τους ομογενείς προς τους προμηθευτές των Κυθήρων, χωρίς καμία μεσολάβηση ή εμπλοκή του Δήμου ή του ΝΠΔΔ που διαχειρίζεται τον Παιδικό Σταθμό και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη. 

Ο Δήμος Κυθήρων ευχαριστεί θερμότατα τους ομογενείς της Αυστραλίας, που απέδειξαν για ακόμα μία φορά την ευαισθησία τους αναφορικά με τις δράσεις εκπαίδευσης των παιδιών μας, αποδεχόμενοι το σχετικό αίτημα της δημοτικής αρχής, στο πλαίσιο των σχέσεων αυξημένης εμπιστοσύνης που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στις δύο πλευρές και οι οποίες θα επισφραγιστούν με την προγραμματιζόμενη επίσημη επίσκεψη του κ. Δημάρχου και των συνεργατών του στην μεγάλη ομογένεια της Αυστραλίας, εντός της παρούσης δημοτικής περιόδου.

Πηγή: kythira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου