Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΡΟΣ -''ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΈΚΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΥΘΗΡΩΝ & ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΝΝΠ''

Ως εκλεγμένος εκπρόσωπος της Ενωτικής Πρωτοβουλίας στο δημοτικό συμβούλιο, θέλω να εκφράσω την ικανοποίηση μου για την έκπτωση της εταιρείας ΛΑΝΕ απο την γραμμή των Κυθήρων και Αντικυθήρων με την απόφαση του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας.
Η ομόθυμη πίεση της τοπικής κοινωνίας και των εκπροσώπων της, για ριζικές αλλαγές στις ακτοπλοικές συνδέσεις μας μπορούν να οδηγήσουν σε ένα καλύτερο μέλλον με αξιοπιστία και ποιότητα.
Υποστηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που θα επουλώσει τις πληγές που άνοιξε στον τουρισμό μας η ακινησία του οχηματαγωγού “Β. Κορνάρος” .
Καλούμε την ηγεσία του ΥΕΝ να εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια που έχει στα πλαίσια της νομοθεσίας για να ολοκληρώσει την επανασύνδεση των νησιών μας με περιφερειακό ή περιφερειακά πλοία.
Στηρίζουμε όσους αγνόησαν τα κατεστημένα και τόλμησαν να συγκρουστούν για το αυτονόητο δικαίωμα αξιοπρεπούς και σταθερής συγκοινωνίας.

Μανώλης Χάρος
Δημοτικός Σύμβουλος

Ενωτική Πρωτοβουλία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου