Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

ΣΟΒΑΡΕΣ ΜΟΜΦΕΣ & ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ Α' ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΗΣΩΝ Γ.ΓΕΝΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ

Ο Δήμαρχος που ζήτησε 50 ερικσον δημοσίως στο ΣΚΑΙ όταν παγκοσμίως υπάρχουν 14 ... που καλεσε συντονιστικό το Σάββατο στις 10 το βράδυ όταν επέστρεψε από Αθήνα καθως έλειπε τις 2 πρώτες μερες από τις φωτιες (αυτό δεν το κατηγορώ) που όμως δεν κατάφερε να επιτάξει ούτε μια μπουλντόζα για δημιουργία αντιπυρικής ζώνης και έστειλε ο Δημήτρης Βίτσας τελικά ερπύστριες ... και που οι υδροφόρες του ήταν άδειες σύμφωνα με καταγγελίες των πυροσβεστών και τον αγώνα έδιναν οι ιδιωτικές των κατοίκων ... ας μη μιλάει τόσο επιθετικά! 
Επίσης ας ξεκινήσει την καταγραφή ο Μηχανικός του Δήμου των εκτάσεων που κάηκαν και ας μην ασχολείται με τις αναθέσεις έργων ... προέχουν άλλα αυτή τη στιγμή! Για να μην πω που έστελναν τα πυροσβεστικά κάποιοι σύμβουλοι ... σε ποιες περιοχές ! Στις πλάτες των πυροσβεστών μην κάνει πολιτική ... δεν μιλάω κράτησα όσο μπορούσα χαμηλούς τόνους αλλά το παιχνίδι που συνεχίζεται πρέπει να τελειώσει τώρα !

Πηγή: Γεωργία Γεννιά (facebook)

1 σχόλιο:

  1. Άθλιο κομματόσκυλο, που ήταν όχι 50 αλλά έστω ένα ελικόπτερο, αεροπλάνο, κάτι απο νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι το βράδυ όταν και έγινε η μεγάλη καταστροφή στο νησί μας; Έστω ένα! Που έχεις μούτρα και μιλάς κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή