Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Η ΠΥΡΟΣΒΕΤΙΚΉ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΥΘΕΙΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ Ν.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2017


Επιστολή προς την «ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ Ν.Ε.» απέστειλε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου, στην οποία εκφράζει τις ευχαριστίες της για την προσφορά της κατά το διάστημα της καταστροφικής πυρκαγιάς στα Κύθηρα.
Συγκεκριμένα η επιστολή που υπογράφεται από τον Διοικητή Χριστόδουλο Δ. Παπαμιχαήλ, Αντιπύραρχο, αναφέρει:
Αξιότιμοι κύριοι
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου σας ευχαριστεί για την αμέριστη συμπαράστασή σας και τις παρεχόμενες εξυπηρετήσεις που αφειδώς προσφέρατε κατά το διάστημα της καταστροφικής πυρκαγιάς στα Κύθηρα.
Αδιαμφισβήτητα η συμβολή σας στη μεταφορά προσωπικού, οχημάτων και μηχανημάτων μέσω του πλοίου «ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ», και μάλιστα εκτός προγραμματισμένων δρομολογίων, συνέβαλλε σε μεγάλο βαθμό στον σχεδιασμό και την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς.
Εκφράζοντας δια της παρούσης το καθολικό αίτημα των υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου, πέραν των ευχαριστιών, σας συγχαίρουμε για τις ταχύτατες και αποτελεσματικές σας παρεμβάσεις σε όποια κωλύματα παρουσιάστηκαν και δηλώνουμε τον εντυπωσιασμό μας για τις επιτυχείς εκβάσεις όλων ανεξαιρέτως των ενεργειών σας.
Παρακαλώ να διαβιβαστούν οι ευχαριστίες και στον άοκνο συμπαραστάτη μας, τον πλοίαρχο του «ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ», κ. Παύλο Αλειφέρη.


Πηγή: apela.gr
Φωτογραφία - κολάζ: Παναγιώτης Μπαχτής - TSIRIGO FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου