Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΤΙΚΩΝ ΈΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ 14/1

Στην όμορφη αίθουσα του εστιατορίου του Ηλία Δερμάτη, σήμερα 14 Ιανουαρίου 2018, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βατίκων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη του πίτα που την ευλόγησε ο π.Παναγιώτης Αρώνης.
Την εκδήλωση τίμησαν τα μέλη του συλλόγου, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Μονεμβασιάς κυρία Αλειφέρη, η Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς επιχείρησης Παιδείας και Περιβάλλοντος του Δήμου Μονεμβασιάς κυρίες Χαραμή Αλεξάνδρα και Κατερίνα Γεωργακάκου και ο Πρόεδρος της Κοινότητας της Νεάπολης κύριος Γεωργουδής.
Προσφέρθηκαν καφές τσάι με πάρα πολλά παραδοσιακά εδέσματα που ετοίμασαν κυρίες μέλη του συλλόγου τα οποία συνοδεύτηκαν με υπέροχο ζεστό κρασί αρωματισμένο με βότανα της περιοχής των Βατίκων.
Το τυχερό φλουρί έπεσε στην Ελένη Αρώνη παπαδιά σύζυγο του π.Παναγιώτη Αρώνη και κέρδισαν ένα τριήμερο ταξίδι στην Κυπαρισσία. Επίσης κληρώθηκαν ακόμα 6 δώρα για τους τυχερούς της βραδιάς.
Την όμορφη ατμόσφαιρα πλαισίωσαν μουσικά το συγκρότημα του Σωτήρη Χαραμή που προσφέρθηκαν με μεγάλη χαρά να τραγουδήσουν.
Ας ευχηθούμε όλοι, καλή και δημιουργική χρονιά στον Πολιτιστικό Σύλλογο των Βατίκων, να προάγει πάντα πολιτισμό μέσα από δράσεις ,αναδεικνύοντας τα ήθη και έθιμα του τόπου μας!




Κείμενο - φωτογραφίες: Δέσποινα Βαγγελόγλου (facebook)
Επιμέλεια δημοσίευσης: Παναγιώτης Μπαχτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου