Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΔΙΑΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΕΥΣΕ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ 11.3.2018

Επίσκεψη στην Νεάπολη Λακωνίας πραγματοποίησε την Κυριακή 11 Μαρτίου, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρης Αυγενάκης όπου του δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσει με εκπροσώπους επαγγελματικών και παραγωγικών φορέων και με κατοίκους της περιοχής. 
Ο κ. Αυγενάκης τόνισε ότι «για τη ΝΔ η ανάπτυξη της Ελληνικής περιφέρειας αποτελεί προτεραιότητα. Γι’ αυτό, για τη ΝΔ, θα υπάρξει προσαρμογή του κεντρικού προγράμματος της σε περιφερειακό αλλά και σε τοπικό επίπεδο βάση των τοπικών προτεραιοτήτων που θα υποστηρίξουν το κεντρικό προγραμματικό λόγο του κόμματος. Στόχος της κυβέρνησης της ΝΔ θα είναι η ουσιαστική οικονομική ανάπτυξη της περιφέρειας και η δημιουργία 120.000 θέσεων εργασίας ανά έτος».
Στη συνέχεια, το ίδιο απόγευμα, ο κ. Αυγενάκης παρευρέθηκε σε μία κατάμεστη αίθουσα από στελέχη, μέλη και φίλους της ΝΔ, σε κομματική εκδήλωση που διοργάνωσε η Τοπική Οργάνωση Μονεμβασίας στα Παπαδιάνικα. Ως κεντρικός ομιλητής αναφέρθηκε με κάθε λεπτομέρεια στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, ενώ εστίασε στην υποχρέωση της οργανωμένης πολιτείας να εγγυάται την ασφάλεια, την αξιοπρέπεια και τις ελευθερίες των πολιτών, «κάτι που σήμερα, δυστυχώς δεν συμβαίνει», όπως υποστήριξε. «Στη Νέα Δημοκρατία δεν επιθυμούμε να μετατρέψουμε την Ελλάδα σε αστυνομικό κράτος, αλλά δεν πρόκειται να δεχθούμε μια χώρα "ξέφραγο αμπέλι" έχουμε συγκεκριμένο σχέδιο για την υλοποίηση μιας σοβαρής πολιτικής ασφάλειας, η οποία θα έχει στο επίκεντρο της τον πολίτη, με απόλυτο σεβασμό στα δικαιώματα, την ποιότητα ζωής και της ιδιοκτησίας, διότι θέλουμε ελεύθερους, ασφαλείς και αξιοπρεπείς πολίτες» υπογράμμισε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.
Πηγή: Χρήστος Πετρούλιας - Lakonikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου