Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΝ. ΜΑΝΗΣ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ 17/3


Σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 17 Μαρτίου,  στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ανατολικής Μάνης στο Γύθειο, ανακηρύχτηκε επίτιμος Δημότης του Δήμου Ανατολικής Μάνης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος. Ο κ. Παυλόπουλος επισκέφτηκε την περιοχή με αφορμή τις εκδηλώσεις για την επέτειο έναρξης της Επανάστασης του 1821.
Η τελετή ξεκίνησε με το σύντομο χαιρετισμό του δημάρχου Αν. Μάνης κ. Πέτρου Ανδρεάκου, ενώ στη συνέχεια ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Μητσάκος διάβασε την απόφαση ανακήρυξης του Προέδρου της Δημοκρατίας σε επίτιμο δημότη Ανατολικής Μάνης. Ο κ. Ανδρεάκος προσέφερε στον κ. Παυλόπουλο μια πλακέτα μαζί με το χρυσό κλειδί της πόλης, ενώ η τελετή ολοκληρώθηκε με την αντιφώνηση του κ. Παυλόπουλου.
Στη συνέχεια ο κ. Παυλόπουλος και οι υπόλοιποι επίσημοι προσκεκλημένοι ξεναγήθηκαν στους χώρους του Κέντρου Πολιτισμού.
Το «παρών» στην τελετή έδωσαν ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης, κ. Ευστάθιος, τοποτηρητής της ΙΜ Μάνης, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Τ. Κουίκ, ο βουλευτής Λακωνίας, Θ. Δαβάκης, ο διοικητής της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγος, Ν. Μανωλάκος, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Π. Τατούλης, η ανιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Αδ.  Τζανετέα, ο ανώτατος στρατιωτικός διοικητής Λακωνίας, Ταξίαρχος, Ιορδ. Χατζηνικολάου, αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, δήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, πρώην βουλευτές του νομού, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.






Με πληροφορίες-φωτό από githio-click.gr
Πηγή: lakonikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου