Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 3/3 Η ΈΚΘΕΣΗ ΛΑΚΩΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Με ενθουσιασμό υποδέχτηκε το Αθηναϊκό κοινό την 11η Έκθεση Λακωνικών Προϊόντων στον εκθεσιακό χώρο του Μετρό στο Σύνταγμα.
Στα εγκαίνια που έλαβαν χώρα το απόγευμα της Παρασκευής 1/3, παρευρέθηκαν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βαγγέλης Αποστόλου, ο Βουλευτής Λακωνίας με τον Σύριζα κ. Σταύρος Αρχαχωβίτης, ο Βουλευτής Λακωνίας με τη Ν.Δ. και τέως Υφυπουργός Άμυνας κ. Θανάσης Δαβάκης, η Βουλευτής Χανίων με τον Σύριζα κα. Βάλια Βαγιωνάκη, η Αντιπεριφέρειάρχης Λακωνίας κα. Ντία Τζανετέα, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιάννης Μπουκουβάλας, ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Βαγγέλης Βαλιώτης, ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Δήμος Βέρδος, η Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Μονεμβασίας κα. Κατερίνα Τσαφατίνου, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λακωνίας κ.Δημήτρης Πολλάλης, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Γιορτή Ελιάς και Λαδιού» κ. Μανούσος Μανουσάκης και κ. Παναγιώτης Κυριακούλια αντίστοιχα, τοπικοί φορείς επαγγελματίες και πλήθος κόσμου.
Τα Λακωνικά προϊόντα μέσα από την μεθοδική και άκρως επαγγελματική δουλειά των παραγωγών και των επαγγελματιών, όλα αυτά τα χρόνια, έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου για την ποιότητά τους, με αποτέλεσμα χρόνο με το χρόνο η προσέλευση στην έκθεση να αυξάνεται.
Την 11η Έκθεση Λακωνικών Προϊόντων διοργανώνουν η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Γιορτή Ελιάς και Λαδιού» (σε αυτήν, συμμετέχουν αποκλειστικά παραγωγοί τυποποιημένων λακωνικών προϊόντων), με συνδιοργανωτές τους Δήμους του Νομού, την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, καθώς και το Επιμελητήριο Λακωνίας.
Η έκθεση ξεκίνησε την Παρασκευή 1 Μαρτίου και θα διαρκέσει μέχρι και σήμερα Σαββατο 3 Μαρτίου, γι'αυτό όσοι δεν την έχετε επισκευθεί ακόμα σας προτρέπουμε να το κάνετε και να γνωρίσετε από κοντά τα μοναδικά Λακωνικά προϊόντα.














































Ρεπορταζ - επιμέλεια δημοσίευσης: Παναγιώτης Μπαχτής
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Μπαχτής
Πηγή: TSIRIGO FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου