Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΒΟΙΩΝ 29/4

Τη Νεάπολη Λακωνίας επισκέφθηκε την Κυριακή 29/4, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Μητσοτάκης έκανε βόλτα στον παραλιακό δρόμο της πόλης, όπου συνομίλησε με κατοίκους. Επίσης, μετέβη στο δημαρχείο Βοιών, όπου ενημερώθηκε για τα τοπικά προβλήματα από τον δήμαρχο Μονεμβασιάς, κ. Ηρακλή Τριχείλη, την αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας, κ. Ντία Τζανετέα, τον βουλευτή Θανάση Δαβάκη, καθώς και από αυτοδιοικητικούς και δημοτικούς συμβούλους.
Το πρώτο θέμα που έθεσε υπόψη του αρχηγού της ΝΔ, ο δήμαρχος Μονεμβασίας, ήταν η διασύνδεση με την Κρήτη για τη μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας και τόνισε οτι είναι αναγκαία η υπογειοποίηση του καλωδίου που θα συνδέσει την Πελοπόννησο με την Κρήτη, για λόγους περιβάλλοντος και πολιτισμού. Ο κ. Μητσοτάκης συμφώνησε με τον δήμαρχο και δεσμεύτηκε να εξετάσει και ο ίδιος το εν λόγω θέμα. Άλλα ζητήματα που συζητήθηκαν ήταν το πρόβλημα της διαχείρισης του νερού άρδευσης, η αγροτική παραγωγή, ο τουρισμός και η αναγκαιότητα να δημιουργηθεί σταθμός ΕΚΑΒ στα Βάτικα.
Στο περιθώριο της επίσκεψης του στη Νεάπολη, ο κ. Μητσοτάκης προχώρησε στην παρακάτω πολιτική δήλωση: «Παντού, το μήνυμα που ακούω είναι το ίδιο. Δυστυχώς, η οικονομία βουλιάζει κάτω από ένα βάρος υπερβολικής φορολόγησης και εξαιρετικά υψηλών ασφαλιστικών εισφορών. Περισσότερο παρά ποτέ, το αίτημα για μία μεγάλη αλλαγή πολιτικής, είναι σήμερα, εξαιρετικά επίκαιρο. Η χώρα χρειάζεται μία δυναμική επανεκκίνηση, μία μεγάλη φυγή προς τα εμπρός και η ΝΔ είναι έτοιμη να αναλάβει αυτό το μεγάλο βάρος της ανάταξης της πατρίδας μας».
Τέλος, σημειώνεται ότι με την επίσκεψη στη Νεάπολη, ο κ. Μητσοτάκης τήρησε μια παλαιότερη υπόσχεσή του, καθώς κατά την τελευταία περιοδεία του στη Λακωνία (σσ τον Ιούλιο του 2017) δεν είχε προλάβει να επισκεφθεί τη Νεάπολη.

το Δελτίο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Νεάπολη Βοιών:
Αθήνα, 29 Απριλίου 2018

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε σήμερα τη Νεάπολη Λακωνίας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του έκανε βόλτα στον παραλιακό δρόμο της πόλης, όπου συνομίλησε με κατοίκους. Επίσης, μετέβη στο Δημαρχείο, όπου ενημερώθηκε για τα τοπικά προβλήματα από τον Δήμαρχο Μονεμβασιάς, κ. Ηρακλή Τριχείλη, την αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας, κυρία Ντία Τζανετέα, καθώς και από δημοτικούς συμβούλους.
Με τη σημερινή του επίσκεψη ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τήρησε μια παλαιότερη υπόσχεσή του, καθώς κατά την τελευταία περιοδεία του στη Λακωνία δεν είχε προλάβει να επισκεφθεί τη Νεάπολη.








Πηγή: lakonikos.gr και nd.gr
Φωτογραφίες: nd.gr, Παναγιώτα Αλειφέρη, Μιχάλης Καρούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου